Preloader
GET THE “GRIP” AND MAKE THE DIFFERENCE… Gogrip strippenkaart 2020. Schrijf je nu in en informeer naar de mogelijkheden!!                     Inschrijving via contact de site.                     Up2date zijn m.b.t. AFGELASTING, TRAININGEN, FOTO’S, VIDEO, CLINICS & EVENTS? GOGRIP INSTAGRAM: @SUNNY_GRIP. ONLY VOOR MEMBERS…                    42-44 weken SUNNY SUNDAY per jaar, de meest leerzame en leukste trainingen op basis van de Gogrip Strippenkaart. 5 top trainingen voor €55 NEW @GOGRIP NIEUWE LOCATIE HCOB, voorbereiding team trainingen nieuwe seizoen en of stilliggende periodes..               Trainingsgroep van maximaal 8-10 kinderen. CHECK de site en GOGRIP INSTAGRAM @SUNNY_GRIP voor „Breaking News” Gogrip indoor Papendal team training, informeer naar de mogelijkheden...                 Klik op de online-agenda voor data, tijden en de leeftijdscategorie.                             Vanuit het gevoel en automatisme de glimlach en het plezier. De eerste actie gevolgd door de derde- en vierde actie!                      Inschrijving via de site of informeer naar de mogelijkheden. Durf te springen AND go for it...

Archief

Info & Grip op het nieuws.

– Hoofdklasse Hockey- Hoofdklasse hockey 06-04-2013

Gogrip Hockey Academy ook van start bij MHC Bommelerwaard in Zaltbommel

Sat 06 April 2013 09:49

Gogrip Academy

Op de velden van de MHC Bommelerwaard gaat maandag 03 juni de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip academy is bedoeld voor spelers van 5 t/m 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

 

Gratis try-outs

Op woensdag 01 mei en vrijdag 03 mei, tussen 15.00 en 19.00 kunnen belangstellenden op de velden van de MHC Bommelerwaard in Zaltbommel kennismaken met de academy.

 

 

“Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.
Strippenkaart
Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf maandag 3 juni meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en de Gogrip strippenkaart dient binnen de gestelde periode opgenomen te worden”, licht Verkerk toe. “En hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”Het is geen verplichting!Maar mocht je het interessant vinden dan zou Gogrip een like op facebook erg waarderen! Check de agenda voor de data en tijden & graag tot ziens op een van de Gogrip sessies.

Kijk voor meer informatie op www.gogrip.nl.

 

– Club nieuws- MHC Bommelerwaard 02-04-2013

Gogrip Hockey Academy bij MHC Bommelerwaard !!
2-4-2013  |

Gogrip Hockey Academy van start bij MHC Bommelerwaard in Zaltbommel.

 

MHC Bommelerwaard

Op woensdag 01 mei en vrijdag 03 mei gratis kennismaking.

Op de velden van de MHC Bommelerwaard gaat woensdag 01 mei de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip Academy is bedoeld voor spelers van 5 t/m 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

Gratis try-outs

Op woensdag 01 mei en vrijdag 03 mei, tussen 15.00 en 19.00 kunnen belangstellenden op de velden van de MHC Bommelerwaard in Zaltbommel kennismaken met de academy. “Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.

 

Gogrip strippenkaartBevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf maandag 3 juni meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en de Gogrip strippenkaart dient binnen de gestelde periode opgenomen te worden”, licht Verkerk toe. ” Check de agenda voor de data en tijdenEn hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”Het is geen verplichting! Maar mocht je het interessant vinden dan zou Gogrip een like op facebook erg waarderen!Meld je aan via www.gogrip.nl & graag tot ziens op een van de Gogrip sessies!!

T: 06-221 967 19

E: info@gogrip.nl

I: www.gogrip.nl

 

– Club nieuws- AHC Velp 31 maart 2013

Hockeyschool op AHC! Zoals u wellicht weet is er sinds kort een heuse hockeyschool actief op de Arnhemse hockeyclub. De hockeyschool heet GOGRIP en wordt geleid door oud AHC-er Martijn Verkerk.

 

GOGRIP biedt trainingen aan voor de C-, D-, E- ,F- jeugd en de benjamins. Het is een extra training die meer op het individu is afgestemd. De Arnhemse hockeyclub biedt met de hockeyschool de individuele speler de mogelijkheid zich hockey technisch nog meer te bekwamen. Dit is dus een persoonlijke keuze en geen team keuze.

 

De afgelopen 2 zondagen zijn er ter kennismaking gratis hockeylessen gegeven door GOGRIP. Daar hebben in totaal meer dan 100! kinderen gebruik van gemaakt.

De Arnhemse hockeyclub stelt de velden beschikbaar, maar GOGRIP is verder verantwoordelijk voor deze trainingen.GOGRIP hanteert trainingsmethodieken die door ons worden onderschreven.

Wilt u meer informatie over de hockeyschool activiteiten op AHC dan verwijs ik u naar onderstaand bestand. De eerste trainingen starten op 7 april aanstaande. .

T: 06-221 967 19

E: info@gogrip.nl

I: www.gogrip.nl

 

Gelderlander 18-3-2013

Gelderlander

 

– PERSBERICHT – HOCKEY.NL

Hockey Academy van start bij AHC in Velp.

Op 17 en 24 maart gratis kennismaking.

Op de velden van de Arnhemsche Hockey Club gaat zondag 17 maart de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip Academy is bedoeld voor spelers van 5 tot en met 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze Academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

Gratis try-outs

Op zondag 17 en 24 maart tussen 9.00 en 13.00 kunnen belangstellenden op de velden van de Arnhemsche Hockeyclub in Velp kennismaken met de Academy. “Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.

Strippenkaart

Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf zondag 7 april meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en je kunt zelf bepalen wanneer je meetraint”, licht Verkerk toe. “En hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”

Kijk voor meer informatie op www.gogrip.nl.

GoGripDe eerste hockeyliefhebbers zijn klaar voor de Gogrip Academy.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Verkerk.

T: 06-221 967 19

E: info@gogrip.nl

I: www.gogrip.nl

Bron: Hockey.nl

Inschrijven:
Aanmelden Gogrip

 

AHC VELP – CLUB NIEUWS –

Hockey Academy op AHC

Vanaf volgende week gaat er een heuse hockey academy van start op AHC.

Je kunt gratis kennis maken met deze hockey school op zondag 17 en 24 maart.

Wil je meer informatie of opgeven voor één van deze twee dagen ->

Wat is de Gogrip Academy?

Wij zijn een onafhankelijke hockeyschool, die jeugdspelers en keepers extra trainingen aanbiedt op de zondag en donderdag. We trainen in groepen van maximaal 8 tot 10 deelnemers. Er is veel (individuele) aandacht voor techniek, maar ook voor goed bewegen. Bijvoorbeeld in de vorm van loopscholing. Ons programma is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring, onder meer met het opzetten van jeugdopleidingen bij hoofdklasseclubs als Bloemendaal, Laren en Schaerweijde.

Voor wie is de academy bedoeld?

Voor spelers van 5 tot en met 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. Of je nu in de C1, E5 of Heren 3 zit, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Waar wordt er getraind?

Onze trainingen vinden plaats op de velden van de Arnhemsche Hockey Club (AHC) in Velp.

Van november 2013 t/m januari 2014 trainen we met de Gogrip Indoor Academy in de sporthal op Papendal.

Wanneer wordt er getraind?

Ons eerste programma loopt van zondag 7 april tot aan de zomervakantie. Deelnemers kunnen voor 47,50 euro een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Zij bepalen zelf wanneer ze meetrainen.

Op zondag 17 en 24 maart is er van 9.00 tot 13.00 uur op de velden van AHC in Velp een try-out. Spelers en keepers kunnen hieraan gratis meedoen, als ze zich van tevoren hebben aangemeld via www.gogrip.nl (via ‘Contact’).

Wat heeft uw vereniging hieraan?

Gogrip kan – als onafhankelijke partij – voor een extra ‘hockey-boost’ zorgen bij uw jeugdleden en keepers. U hoeft overigens niet bang te zijn dat we hen ineens heel andere dingen aanleren of vertellen dan de trainers op uw vereniging. Onze trainingen zijn een positieve en leuke aanvulling op het aanbod van uw vereniging. Samen kunnen we zowel de top als de breedte sterker maken!

De Gogrip Academy is ook geschikt voor kinderen die willen kennismaken met hockey. Wellicht een idee voor kinderen die op de wachtlijst van uw vereniging staan?

T: 06-221 967 19

E: info@gogrip.nl

I: www.gogrip.nl

Bron: ahcvelp.nl

Inschrijven:
Aanmelden Gogrip

 

rheden.nieuws.nl

Hockey Academy van start bij AHC in Velp.

Op de velden van de Arnhemsche Hockey Club gaat zaterdag 17 maart de Gogrip Academy van start. Speciaal voor hockeyspelers en -keepers die beter, sneller en fitter willen worden. Maar ook voor kinderen die op een leuke manier willen kennismaken met hockey.

De Gogrip Academy is bedoeld voor spelers van 5 tot 14 jaar. Bovendien is er een speciaal programma voor keepers van alle leeftijden, dus ook volwassenen. “Beweging en techniek zijn belangrijke onderdelen van het hockey”, aldus initiatiefnemer Martijn Verkerk. “Bij onze Academy leren we spelers en keepers dan ook beter bewegen, bijvoorbeeld door middel van loopscholing. Daarnaast leren ze de nieuwste technieken. Maar wat het allerbelangrijkst is: plezier! Onze trainingen zijn naast leerzaam vooral ook leuk.”

Gratis try-outs

Op zondag 17 en 24 maart tussen 9.00 en 13.00 kunnen belangstellenden op de velden van de Arnhemsche Hockeyclub in Velp kennismaken met de Academy. “Aan deze try-outs zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we deelnemers om zich vooraf in te schrijven via onze site www.gogrip.nl”, aldus Verkerk, die bij meerdere overgangsklasse- en hoofdklasseclubs een succesvolle jeugdopleiding heeft opgezet.

Kijk voor meer informatie op www.gogrip.nl.

Strippenkaart

Bevalt de kennismaking? Dan kunnen spelers en keepers vanaf zondag 7 april meedoen aan de trainingen. “Voor € 47,50 kun je een strippenkaart kopen voor vijf trainingen. Ons programma loopt tot de zomervakantie en je kunt zelf bepalen wanneer je meetraint”, licht Verkerk toe. “En hoe goed je kunt hockeyen maakt niet uit. Of je in de C1 of de E5 zit; iedereen is welkom. Ook als je (nog) niet op hockey zit. Bijvoorbeeld als je op een wachtlijst staat. Een mooie manier om te kijken of hockey een sport is voor jou!”

T: 06-221 967 19

E: info@gogrip.nl

I: www.gogrip.nl

Bron: rheden.nieuws.nl

Inschrijven:
Aanmelden Gogrip

                                       
Translate »