Preloader
GET THE “GRIP” AND MAKE THE DIFFERENCE… Gogrip strippenkaart 2020. Schrijf je nu in en informeer naar de mogelijkheden!!                     Inschrijving via contact de site.                     Up2date zijn m.b.t. AFGELASTING, TRAININGEN, FOTO’S, VIDEO, CLINICS & EVENTS? GOGRIP INSTAGRAM: @SUNNY_GRIP. ONLY VOOR MEMBERS…                    42-44 weken SUNNY SUNDAY per jaar, de meest leerzame en leukste trainingen op basis van de Gogrip Strippenkaart. 5 top trainingen voor €55 NEW @GOGRIP NIEUWE LOCATIE HCOB, voorbereiding team trainingen nieuwe seizoen en of stilliggende periodes..               Trainingsgroep van maximaal 8-10 kinderen. CHECK de site en GOGRIP INSTAGRAM @SUNNY_GRIP voor „Breaking News” Gogrip indoor Papendal team training, informeer naar de mogelijkheden...                 Klik op de online-agenda voor data, tijden en de leeftijdscategorie.                             Vanuit het gevoel en automatisme de glimlach en het plezier. De eerste actie gevolgd door de derde- en vierde actie!                      Inschrijving via de site of informeer naar de mogelijkheden. Durf te springen AND go for it...

Introductie

GOGRIP keeper academy,  is ontstaan uit de opgedane ervaring en de gegeven expertise binnen de verschillende opgezette jeugdopleidingen bij hoofdklasse en overgangsklasse clubs.

Deze expertise en ervaring met keeper trainingen, willen wij graag overbrengen, delen en implementeren binnen de verschillende leeftijds categorieën en of jeugdopleidingen.

Individuele specifieke keepers ontwikkeling maakt jou als keeper dus uiteindelijk alleen maar “BREDER” qua bagage en persoonlijkheid.

Fitter, sterker, beter en zelfverzekerder in de goal staan is uiteindelijk “GOUD” waard.

Tot ziens bij de GOGRIP Keeper Academy. 

Trainingen?

GOGRIP HIGH PERFORMANCE 6.
* GOGRIP KEEPER ACADEMY.

Bij de GOGRIP Keeper Academy kan je terecht voor de volgende trainingen:

KEEPER TRAINING
* EENMALIG.

GOGRIP STRIPPENKAART GRIP 1.
* 5 TRAININGEN PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART GRIP 2.
* 10 TRAININGEN PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART GRIP 3.
* 20 TRAININGEN PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART GRIP 4.
* 30 TRAININGEN PER SEIZOEN.

Voor wie?

Een keeper wil maar één ding en dat is de controle hebben over de beweging vanuit het gevoel & automatisme. Verkenning, herkenning en uitvoering van de aan te leren technieken zijn in het huidige hockey van essentieel belang!

Het doel en de missie van “GOGRIP” is dat uiteindelijk een keeper het verschil kan maken tussen winst en verlies. Keepers die zich op het technisch vlak willen verbeteren en verder ontwikkelen.

Keepers die een extra trainings moment willen hebben en nog meer “GRIP” willen krijgen op alles wat zich afspeelt binnen de cirkel.

 

Wat zijn de prijzen?

De trainingen worden gegeven op basis van

een “GOGRIP Strippenkaart”.

Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Waar en wanneer?

Arnhemse mixed Hockey Club Upward

Hockey Club Overbetuwe HCOB

Gogrip sessies 42 weken per seizoen.

Indoor:

papendal

                                       
Translate »