Preloader
GET THE “GRIP” AND MAKE THE DIFFERENCE… Gogrip strippenkaart 2020. Schrijf je nu in en informeer naar de mogelijkheden!!                     Inschrijving via contact de site.                     Up2date zijn m.b.t. AFGELASTING, TRAININGEN, FOTO’S, VIDEO, CLINICS & EVENTS? GOGRIP INSTAGRAM: @SUNNY_GRIP. ONLY VOOR MEMBERS…                    42-44 weken SUNNY SUNDAY per jaar, de meest leerzame en leukste trainingen op basis van de Gogrip Strippenkaart. 5 top trainingen voor €55 NEW @GOGRIP NIEUWE LOCATIE HCOB, voorbereiding team trainingen nieuwe seizoen en of stilliggende periodes..               Trainingsgroep van maximaal 8-10 kinderen. CHECK de site en GOGRIP INSTAGRAM @SUNNY_GRIP voor „Breaking News” Gogrip indoor Papendal team training, informeer naar de mogelijkheden...                 Klik op de online-agenda voor data, tijden en de leeftijdscategorie.                             Vanuit het gevoel en automatisme de glimlach en het plezier. De eerste actie gevolgd door de derde- en vierde actie!                      Inschrijving via de site of informeer naar de mogelijkheden. Durf te springen AND go for it...

Agenda

Onderstaand de agenda van GoGrip Academy.Standaard staat de agenda op 1 maand overzicht. U kunt dit rechts wijzigen door op week/ maand of agenda te klikken. Dan ziet u Links de blauwe pijltjes hiermee kunt u vooruit of achteruit, in weken of maanden.Bij de gewenste datum klikt u op de GoGrip tekst, u krijgt dan een venster met daarin alle informatie. U ziet de datum, de locatie en verschillende tijden en onderdelen van de dag.

 

Mocht u zelf de Google agenda gebruiken dan kunt u de informatie met 1 druk op de knop naar uw agenda kopiëren.

 

De Gogrip strippenkaart dient in de daarvoor bestemde periode van vijf aaneengesloten trainingen (met uitzondering van vakantiedagen, feestdagen en verplichte dagen) in z’n geheel te worden opgenomen.
De Gogrip strippenkaart is gekoppeld aan vaste periodes ( 1-2-3-4-5-6-7-8) van vijf weken.
De niet gebruikte strip(pen) van de Gogrip strippenkaart is of zijn niet meer geldig buiten de overeengekomen periode. Uitzonderingen daar gelaten indien anders is overeengekomen.
De aanvangsdatum van de desbetreffende periode is een vrije keuze.

 

                                       
Translate »