Over gogrip

Introductie

Gogrip is ontstaan uit de opgedane ervaring en de gegeven expertise binnen de verschillende jeugdopleidingen bij hoofdklasse- en overgangsklasse clubs. Deze expertise implementeren en delen wij graag binnen de verschillende leeftijdscategorieën en of jeugdopleidingen. Individuele specifieke talentontwikkeling maakt jou als sporter dus uiteindelijk alleen maar fitter, sterker en beter. Get the “GRIP” and play together!

Een sporter wil maar één ding en dat is de controle hebben over de beweging vanuit gevoel en automatisme. Verkenning, herkenning en uitvoering van de aan te leren techniek en oefenstof is het doel van Gogrip. In combinatie met een Gogrip strippenkaart is het voor iedereen mogelijk om deze trainingen te volgen.

Momenteel hebben we 2 locaties waar wij werken met het Gogrip systeem. Gogrip outdoor AMHC UPWARD en Gogrip indoor sessies te Papendal.

Concept

Op basis van het instap niveau wordt het specifieke programma afgestemd op het individu. Een belangrijk onderdeel, tijdens de trainingen, is de bewegingsleer. Vrijheid in het creëren van je ontwikkeling.

Bestemd voor ieder individu die een extra uitdaging wil op het gebied van sport, of je nou in het hoogste- of laagste team zit. Na elke sessie vindt er een korte evaluatie plaats, gekoppeld aan een te nemen stappenplan. Get the “GRIP” and play together!