Preloader
GET THE “GRIP” AND MAKE THE DIFFERENCE… Gogrip strippenkaart 2020. Schrijf je nu in en informeer naar de mogelijkheden!!                     Inschrijving via contact de site.                     Up2date zijn m.b.t. AFGELASTING, TRAININGEN, FOTO’S, VIDEO, CLINICS & EVENTS? GOGRIP INSTAGRAM: @SUNNY_GRIP. ONLY VOOR MEMBERS…                    42-44 weken SUNNY SUNDAY per jaar, de meest leerzame en leukste trainingen op basis van de Gogrip Strippenkaart. 5 top trainingen voor €55 NEW @GOGRIP NIEUWE LOCATIE HCOB, voorbereiding team trainingen nieuwe seizoen en of stilliggende periodes..               Trainingsgroep van maximaal 8-10 kinderen. CHECK de site en GOGRIP INSTAGRAM @SUNNY_GRIP voor „Breaking News” Gogrip indoor Papendal team training, informeer naar de mogelijkheden...                 Klik op de online-agenda voor data, tijden en de leeftijdscategorie.                             Vanuit het gevoel en automatisme de glimlach en het plezier. De eerste actie gevolgd door de derde- en vierde actie!                      Inschrijving via de site of informeer naar de mogelijkheden. Durf te springen AND go for it...

Introductie

GOGRIP Indoor academy, is ontstaan uit de opgedane ervaring en de gegeven expertise binnen de verschillende opgezette jeugdopleidingen bij hoofdklasse en overgangsklasse clubs.

Deze expertise en ervaring met indoor trainingen, willen wij graag overbrengen, delen en implementeren binnen de verschillende leeftijds categorieën en of jeugdopleidingen.

Individuele specifieke indoor ontwikkeling maakt jou als speler dus uiteindelijk alleen maar “BREDER” qua bagage en persoonlijkheid.

Fitter, sterker, beter en zelfverzekerder in het veld staan is uiteindelijk “GOUD” waard.

Trainingen?

GOGRIP HIGH PERFORMANCE 8.
* GOGRIP INDOOR ACADEMY.

Bij de GOGRIP Indoor Academy kan je terecht voor de volgende trainingen:

GOGRIP INDOOR TRAINING.
* EENMALIG.

GOGRIP INDOOR KEEPER TRAINING.
* EENMALIG.

GOGRIP STRIPPENKAART INDOOR 1.
* 5 INDOOR TRAININGEN PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART INDOOR 2.
* 10 INDOOR TRAININGEN PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART INDOOR 3.
* INDOOR TEAM TRAINING PER SEIZOEN.

GOGRIP STRIPPENKAART INDOOR 4.
* 10 INDOOR KEEPER TRAINING PER SEIZOEN.

Voor wie?

Indoor is een specialisatie apart binnen de hockey sport. Zowel individueel als in team verband is er een groot verschil tussen indoor – en veld hockey.

Verkenning, herkenning en uitvoering van de aan te leren technieken zijn in het huidige indoor hockey van essentieel belang! Het doel en de missie van “GOGRIP” is dat een speler ook tijdens het winterseizoen zijn of haar technieken specifiek kan verbeteren, verfijnen of uitbreiden..

Bestemd voor clubs, teams of individuen. Tot ziens op……

 

Wat zijn de prijzen?

De trainingen worden gegeven op basis van

een “GOGRIP Strippenkaart”.

Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Waar en wanneer?

Arnhemse mixed Hockey Club Upward

Hockey Club Overbetuwe HCOB

Gogrip sessies 42 weken per seizoen.

Indoor:

papendal

                                       
Translate »